BreastGro Capsules (256 caps)

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 112,08
OF

Snel overzicht

Voor het verstevigen en vergroten van de borsten (2 maanden kuur)

BreastGro Capsules (256 caps)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Details

BreastGro is een volledig natuurlijk kuurproduct op basis van zes zorgvuldig geselecteerde granen en drie soorten hop. Het stimuleert het bestaande klierweefsel in de borsten. De isoflavonen in BreastGro, ook wel plantaardige hormonen genoemd, bevorderen de productie van lichaamseigen hormonen. Het lichaam reageert hierop -net als in de pubertijd- met de productie van klierweefsel.

Dosering:
De eerste week 2 capsules per dag, de weken erna 4 capsules per dag, verspreid over de dag met water innemen. Bij voorkeur na de maaltijden. De werking komt uitsluitend op gang als het voorgeschreven aantal capsules voor langere duur (ten minste 8 weken) wordt ingenomen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Bijwerkingen:
In het onderzoek naar het gebruik van BreastGro ingrediënten werden geen noemenswaardige bijwerkingen gevonden, ook niet bij vrouwen die het voedingssupplement combineerden met receptgeneesmiddelen. Er zijn ervaringen van vrouwen bekend waarbij de menstruatie overgeslagen werd of juist meer vloeide dan normaal, na het begin van de BreastGro capsulekuur. In zulke gevallen adviseren wij om de dosering terug te brengen naar 2 capsules per dag tot de menstruatie weer normaal is. Daarna kan de dosering zonodig weer verhoogd worden.  Alleen in combinatie met acetylsalicylzuur ('aspirine') kan er tijdens de menstruatie iets meer bloedverlies ontstaan. In theorie zou hetzelfde kunnen gebeuren in combinatie met anti-stollingsmiddelen (bloedverdunners). Bovendien meldden de proefpersonen een positief effect op de stoelgang en de conditie van huid, haar en nagels. Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden.

Wel werden door gebruikers positieve effecten ervaren, zoals:

  • Betere nagelgroei
  • Betere haargroei
  • Betere stoelgang
  • Positieve gemoedstoestand
  • Fitter gevoel
  • Verbeterde talgklierwerking van de huid
  • Vermindering van verschijnselen rond de menstruatie en de overgang
  • Vermindering van vaginale aandoeningen zoals schimmelinfecties

 

Bijzonderheden

Het is belangrijk dat uw borsten gezond zijn en dat u er tevreden mee bent. Maar wanneer uw borsten volume verliezen, gaan hangen of u simpelweg wel een maatje méér had willen hebben, is het moeilijk om content met uw eigen lichaam te zijn. Gelukkig hoeft u niet bij de pakken neer te zitten. Onderzoekers hebben namelijk een effectieve inwendige kuur ontwikkeld die op een natuurlijke manier voor mooie volle én grotere borsten zorgt: BreastGro®.

Uit een klinisch dubbelblind placebogecontroleerd onderzoek naar de speciale hopcombinatie in BreastGro is het borstvergrotende en verstevigende effect van dit natuurlijke product gebleken. Deze onafhankelijke Nederlandse studie is uitgevoerd door een gerenommeerd onderzoeksinstituut onder 80 vrouwen. Uit dit onderzoek bleek dat de hopcombinatie in BreastGro zichtbaar effectief was. Om het effect van de hop nog groter te maken, is er een natuurlijk isoflavonencomplex toegevoegd, waarna er een test plaatsvond onder 250 vrouwen. Uit deze praktijktesten bleek dat zelfs met minder tabletten nog betere resultaten werden behaald. In plaats van de 10 tabletten die in het eerdere onderzoek werden geslikt, kan dankzij de toevoeging van dit unieke isoflavonencomplex worden volstaan met een dagelijkse dosis van 4 tabletten.

Allergie-informatie: Dit product past in een vegetarisch dieet. Allergie declaratie EU: dit product bevat gluten en soja.

Doelstellingen onderzoek

  • Onderzoek naar de mogelijkheden van de samenstelling van BreastGro voor het verstevigen en vergroten van de borsten door het stimuleren van het lichaamseigen klierweefsel.
  • Onderzoek naar de eventuele bijwerkingen ervan.

 

Onderzoeksmethode

Klinisch dubbelblind placebogecontroleerd onderzoek door een gerenommeerd Nederlands onderzoeksinstituut. Aan dit onderzoek hebben in totaal 80 vrouwen deelgenomen in de leeftijd van 18 tot en met 40 jaar. De deelneemsters werden ingedeeld in twee groepen: een groep kreeg gedurende de testperiode van 8 maanden dagelijks een kuurproduct op basis van de BreastGro samenstelling, een controlegroep kreeg een placebo (een pil met hetzelfde uiterlijk, alleen zonder de werkzame stof). Gedurende het onderzoek werden de borsten nauwkeurig opgemeten. Volgend op dit onderzoek werd een praktijktest uitgevoerd onder 250 vrouwen.

Extra informatie

EAN 8717056831183
Inhoud pakket 256 caspules
Merk Breast Gro
Ingrediënten Hop (3 soorten) Granen (boekweit, haver, mout, gerst, rogge, tarwe*, mais) Natuurlijk Soja- extract** Voedingsvezels Antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide) *bevat gluten, **bevat soja Voedingsinformatie per 100 gram: Energetische waarde 610 Kj=143 Kcal Eiwit 4,3 g Koolhydraten 29,6 g waarvan polysacchariden 29,1 g waarvan suikers 0,5 g Vetten 0,8 g waarvan verzadigde vetzuren 0,13 g Voedingsvezels 9,9 g Natrium 0,005 g Dit preparaat bevat geen conserveringsmiddelen. De bestanddelen van dit 100% plantaardige gepatenteerde product zijn gewonnen uit zorgvuldig geteelde en geselecteerde graangewassen en planten. Er zijn geen dierlijke stoffen in verwerkt.
Gebruiksaanwijzing Nee
Gebruiksaanwijzing document Nee
BTW tarief 9% BTW Producten

Eigen tags

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.