Retourbeleid


Retourneren & 14 dagen bedenktermijn 

Er kunnen natuurlijk redenen zijn om een product terug te sturen. U heeft het recht om producten zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen te retourneren. Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.  

Verkeerd product ontvangen?

 Ook al doen wij ons uiterste best om de juiste producten te versturen, er bestaat altijd een kleine kans dat er iets misgaat. Mocht u een onjuist product ontvangen dan vragen wij u om deze ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd terug te sturen naar DOD.nl. De directe kosten voor de retourzending in het geval dat wij een verkeerd artikel hebben verstuurd zijn voor DOD.nl. De kosten voor de verzending naar u toe zijn ook voor rekening van DOD.nl.

Garantie op elektronische artikelen 

Naast geneesmiddelen en verzorgingsproducten bieden wij tevens verschillende elektronische gezondheidsproducten. De garantie op deze elektronica bedraagt 1 jaar. Deze garantie geldt onverminderd de rechten welke de consument al heeft aangaande garantie en conformiteit. 

Stapppenplan retourneren 

Wilt u 1 of meerdere artikelen retourneren? Dan zouden wij u willen vragen de volgende stappen te doorlopen. Hiermee kunnen wij de retouren zo snel mogelijk voor u verwerken.

 1. Retourformulier

Wij vragen u allereerst om onderstaande retourformulier in te vullen. Dit formulier kunt u meesturen met het pakket met de te retourneren artikelen.

 

Retourformulier (mee te sturen met het pakket)

 

 2. Klantenservice@dod.nl

Stuur een bericht aan onze klantenservice met de producten die u wilt retourneren naar klantenservice@dod.nl inclusief uw rekeningnummer en de ter naam stelling van uw rekening. U ontvangt van ons de informatie met de gegevens voor het versturen van uw retourzending.

 3. Bericht ontvangst retourzending

Wij zullen u bericht als uw retourzending door ons is ontvangen. Dat zal normaal gesproken via e-mail gebeuren.

 4. Omruilen/ retour aankoopbedrag

Wij ruilen het pakket om en versturen deze of storten het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen het bedrag op uw rekening.